Extra apps voor je website

Een Maakum website is eenvoudig uit te breiden met allerlei handige en betaalbare apps. Kijk onder prijzen voor een volledig overzicht van wat de extra apps kosten. Hieronder vindt je een korte omschrijving van alle extra's die je website compleet kunnen maken. Je kan alle apps met twee klikken bestellen via het beheergedeelte van je website, ze worden dan automatisch voor je geinstalleerd.

Uitgebreide Leden login app

Uitgebreide leden login moduleBij de Uitgebreide Leden Login kun je delen van je website afschermen voor de gewone bezoekers. Als een bezoekers zich als lid heeft ingeschreven dan kan hij inloggen met zijn eigen wachtwoord en toegang krijgen tot het afgeschermde gedeelte. Als beheerder bepaal jij natuurlijk welke aangemelde bezoeker wel of geen toegang krijgt tot het ledendomein.

In combinatie met de Mailing app kun je alle leden ook een mailing sturen.

Mailing app

Mailing module voor uw website

De mailing app is een heel prettige app om optimaal contact met je klanten te onderhouden. Je maakt eenvoudig in het beheergedeelte van je website een nieuwsbrief en stuurt deze naar je eigen mailinglijst(en). Bezoekers van je site kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden voor je nieuwsbrief.

Ook hebben we een koppeling gemaakt met de leden-login app, opdat je in één keer alle leden kunt mailen.

SEO app

SEO friendly URLsZoekmachines houden van duidelijkheid. Naast een goede inhoud van je website is een duidelijke URL ook erg belangrijk en kan leiden tot een hogere plaatsing in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Met deze uitbreiding op het standaard pakket kun je zelf op eenvoudige wijze de URL's van je pagina's aanpassen en optimaliseren voor zoekmachines. Daarnaast kun je ook zogenaamde meta-data aan je pagina's toevoegen.

Afspraak maken

Afspraken module iconDe nieuwe Maakum Zakelijk Afspraken app is super handig om je afspraken online te regelen. Je klanten maken de afspraak met jou of je medewerker. Je kunt de afspraken app zo eenvoudig of uitgebreid maken als je wilt.

Je kunt verschillende diensten toevoegen, gekoppeld aan de prijs en de duur van de afspraak en gekoppeld aan je agenda of die van een medewerker. Je hebt de volledige controle over alle agenda's en de klant over zijn afspraak.

Je kunt de app eenvoudig bestellen via "Bestel modules" in het beheergedeelte van je website, de module wordt dan automatisch toegevoegd.

Planner

planner moduleVerhuur je een accommodatie, vervoersmiddel of object?

Met de Planner app laat je in een overzichtelijke kalender de beschikbaarheid van het object zien. En je klant kan met een boekingsformulier eenvoudig reserveren. Deze reserveringsapp is zo gebouwd dat het om een dagplanning gaat in plaats van per uur, dus uitermate geschikt voor de verhuur van een huis of appartement.

 

Ben je op zoek naar een uren-planning dan verwijzen wij je graag naar de Afspraken app.

 

Maakum meertalig

Meerdere talen op uw websiteMet dit pakket krijg je de beschikking over een tweede website, in een tweede taal. Door op een vlag te klikken kan de bezoeker zijn of haar eigen taal kiezen. Je kunt beide sites onafhankelijk van elkaar updaten. Uitbreiden met meerdere talen is ook mogelijk. Hier zijn een paar voorbeelden:

 

www.Tandartsinamstelveen.nl

www.labrot.eu

www.prodin.nl

 

Wil je meer weten:  Contact

 

Maakum Mobiel

Maakum mobiele website logoAlle Maakum zakelijk websites zijn responsive, dat wil zeggen geschikt voor mobiele telefoons en tablets, maar soms wil je ook je mobiele bezoekers andere of bijvoorbeeld kortere informatie tonen.

Met Maakum mobiel bouw je moeiteloos een mobiele site; een vereenvoudigde versie van je gewone site. Zoals je van ons gewend bent is een mobiele site van Maakum gemakkelijk te beheren.

Forum

Forum moduleWil je dat je klanten op jouw site met elkaar communiceren over jou product of dienst? Dat kan met de Forum app. Bezoekers kunnen berichten plaatsen en reageren op andere berichten. Jij bent de beheerder van het forum: Jij bepaalt de onderwerpen, en bepaalt ook welke reacties en berichten van de klanten wel of niet geplaatst worden. Totale contrôle dus!

Eenvoudige Leden Login

Eenvoudige leden login module

Sommige informatie is algemeen, er is ook informatie die je maar met een deel van je bezoekers wil delen, deze kun je uitnodigen om op het beschermde deel van je site te komen. Zij krijgen een wachtwoord en hebben dan wel toegang tot de site.

Jij bepaalt wat van je site zichtbaar is voor iedereen en wat zichtbaar is voor de leden met het wachtwoord.

Het verschil met de Uitgebreide Leden login app is dat er in de Eenvoudige Leden login app maar één wachtwoord is.

Online payment

Payment module icon

Wil je geen hele webwinkel optuigen, maar toch een aantal artikelen verkopen, dat kan ook met de online payment app. Via een eenvoudig scherm kan de klant direct online bestellen en betalen via iDeal, PayPal of overschrijving.

 

Bloggum

blog moduleBloggum is de weblog app van Maakum. Je houdt er je columns of reisverslagen op bij. Je bezoekers kunnen makkelijk reageren op je posts en de artikelen delen of bewaren op andere websites.

delicious  twitter google  facebook  rss

 

Mediatheek

Mediatheek - bestanden uploaden naar websiteHandig voor jou en de bezoekers van je site. Bestanden in allerlei formaten (.doc, pdf, afbeeldingen, video en audio) worden in een "bibliotheek" op je site geplaatst. Via een link kunnen deze bestanden worden geopend of gedownload. Ook prettig: de mediatheek kan zo worden ingericht dat alleen klanten met een wachtwoord toegang hebben.

Document upload

document upload moduleMet de Document upload app kun je documenten van verschillende formaten (Word, Excel, pdf, en zo voorts) op je site plaatsen. Makkelijk voor de klant om te bekijken en om te downloaden.

Multimedia app

Audio- en video bestanden plaatsen met de Multimedia moduleGeen links meer nodig naar youtube voor je eigen content: je plaats je eigen geluiden, muziek en filmpjes in een handomdraai op je Maakum zakelijk site.

Banner app

banner module

De banner app geeft je de mogelijkheid eigen banners te plaatsen, dit zijn advertenties (afbeeldingen) met  links naar andere sites. Je kunt banners plaatsen van bedrijven waar je mee werkt. Of je maakt aantrekkelijke links naar je eigen pagina´s.

Album Pro

AlbumPro voor fotografen

Dit is een luxe uitvoering van het Maakum album. Je afbeeldingen verschijnen in een pop-up venster en je beeldmateriaal wordt in hoge kwaliteit en beeldvullend getoond. Je bezoeker kan door de afbeeldingen bladeren of een dia show starten.

Je kunt per keer een flink aantal foto´s tegelijk uploaden, de grootte instellen, omschrijvingen toevoegen en automatisch een watermerk plaatsen.

Twitter

TwitterHeel eenvoudig je twitterfeeds op je site mee laten lopen, dat kan via onze Twitter app.