De beste WordPress hosting

WordPress is een populair content management systeem (CMS), ruim 30% van alle websites op het internet gebruikt WordPress. Er zijn duizenden thema´s en plug-ins beschikbaar, betaalde en gratis versies. De juiste kiezen is vaak lastig. Wij helpen je graag de voor jouw bedrijf meest geschikte keuze te maken.

 

WordPress installatie

Bij al onze paketten zetten we de nieuwste WordPress versie voor je klaar, je krijgt van ons de inlog gegevens en je kunt dus gelijk beginnen.

 

Veilige WordPess hosting

Wij hebben onze servers geoptimaliseerd voor het snel en veilig hosten van je WordPress website, zodat je daar geen zorgen over hebt. Daarnaast monitoren we onze managed paketten actief op malafide inlogpogingen en onveilige plug-ins en we houden je WordPress-installatie altijd up-to-date zodat hackers geen kans krijgen. Ook maken we dagelijks back-ups. Alle gemak voor jou dus.

 

Maakum levert bij de managed WordPress paketten een gratis SSL certificaat. Daardoor wordt de verbinding tussen de bezoeker en je site veilig versleuteld. Meer informatie over SSL.

 

WordPress beheren

Het beheergedeelte van Wordpress heeft een wat steilere leercurve dan een Maakum website, maar met een beetje uitproberen en onderzoek komen de meeste mensen er wel uit. Je kunt er ook voor kiezen om je website door ons te laten beheren, we maken hiervoor graag vooraf een afspraak.

 

Wordpress Support

Goede hosting en ondersteuning is cruciaal. Bij onze Managed WordPress hosting krijg je voorrang op support aanvragen. Bij problemen zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar. Wij streven ernaar e-mails binnen een uur te antwoorden! Naar WordPress support.

 

 

balloon_200_u

 

 

managed_cloud_https

WordPress hosting zonder extra beveiliging

Hosting van je WordPress website kan ook zonder de bovenstaande extra beveiliging, je bent dan een stuk voordeliger uit. Wel raden wij aan om altijd alle plugins van je website up-to-date te houden en zelf een beveiligings plugin te installeren. Maak hieronder een keuze uit onze paketten:

 

Maakum WordPress voorbeelden

website Anouschka Laheij nvep website Prodin ERP solutions JLA media

SSL certificaat

Het is mogelijk om je website te beveiligen met een SSL certificaat (HTTPS). Hiermee beveilig je o.a. het dataverkeer van je website. Maakum zorgt voor de aanvraag en installatie.

Veiligheidsscan

Veiligheid van je website heeft bij ons topprioriteit. Daarom scannen we je website pro-actief op (mogelijke) problemen, eventuele malware en beschikbare updates.

Back-ups

Geen hosting zonder goede back-up. Daarom maken wij dagelijks een kopie van je gegevens. Zelfs bij het kleinste pakket. De kosten voor het terugzetten van een back-up bedragen slechts 26 euro.