De beste WordPress hosting

WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS). Ruim een kwart van alle websites op het internet gebruikt WordPress. Er zijn duizenden thema's en allerhande plug-ins beschikbaar, betaalde én gratis versies. U hoeft alleen nog maar te kiezen.

 

Veilige WordPess hosting

Wij hebben onze servers geoptimaliseerd voor het veilig hosten van uw WordPress website, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. En we zetten alles voor u klaar, de nieuwste WordPress versie, opdat u meteen aan de slag kunt.

 

WordPress zelf beheren

Het beheergedeelte van Maakum Wordpress heeft een wat steilere leercurve dan een Maakum website, maar we hebben er alles aan gedaan om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Kies hieronder een van onze WordPress paketten.

 

balloon_200_u

Managed Hosting, updates en ondersteuning

Goede hosting en ondersteuning is cruciaal. Bij managed hosting krijgt u voorrang op support aanvragen en we geven extra aandacht aan de beveiliging van uw website . Uw website wordt actief gemonitord op malafide inlog pogingen, onveilige plug-ins en we houden uw WordPress-installatie altijd up-to-date zodat hackers geen kans krijgen. Daarnaast wordt er bij alle WordPress pakketten dagelijks een backup gemaakt, zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

 

Bij problemen zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar. Wij streven ernaar e-mails binnen een uur te antwoorden!

Maakum WordPress voorbeelden

moniquemartine-trompnvepmiddachten

SSL certificaat

Het is mogelijk om uw website te beveiligen met een SSL certificaat (HTTPS). Hiermee beveiligt u o.a. dataverkeer van uw website. Maakum zorgt voor de aanvraag en installatie.

Veiligheidsscan

Veiligheid van uw website heeft bij ons topprioriteit. Daarom scannen we uw website pro-actief op (mogelijke) problemen, eventuele malware en beschikbare updates.

Back-ups

Geen hosting zonder goede back-up. Daarom maken wij periodiek een kopie van uw gegevens. Zelfs bij het kleinste pakket. De kosten voor het terugzetten van een back-up bedragen slechts 26 euro.