Zodat je bereikt... én beweegt.

icon__0030_schrijfumJe hebt – of beschikt binnenkort over – een website om met de wereld te delen wat je te bieden hebt. Zo’n professionele website kan natuurlijk niet zonder tekst en je begrijpt dat het schrijven van webteksten vraagt om de getrainde hand van een professional.

Webteksten laten schrijven

Een tekstschrijver weet precies wat een tekst maakt of breekt, stapt in jouw schoenen én in die van jouw doelgroep, denkt aan jouw vindbaarheid op het web, zet de puntjes op de i en creëert zo een merkbaar effectieve tekst. Dat scheelt jou tijd en dus geld, brengt meer bezoekers op je website, zorgt voor een professionele look & feel én voorkomt onzekerheid. Want weten dat je webteksten vakkundig worden verzorgd... dat is toch heerlijk?

Tekst laten optimaliseren

Bestaande tekst laten optimaliseren is ook een mogelijkheid. Je kunt webteksten laten herschrijven (de tekstschrijver schrijft, schrapt en puzzelt) of de puntjes op de i laten zetten. Dit kost minder tijd dan het schrijven van gloednieuwe webteksten en is dus ook minder kostbaar. Het effect van die vakkundige finishing touch is echter wezenlijk. Door een paar slimme ingrepen kun je direct merken dat je bijvoorbeeld beter vindbaar bent in de zoekmachines.

 

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten, wij bekijken graag jou site om je een vrijblijvend advies te geven.

De Maakum zakelijk tekstschrijvers

zijn professionals die met plezier en vakmanschap voor jou de perfecte web tekst schrijven, passend bij de stijl van jou bedrijf. Van zakelijk en correct tot lekker jong en fris.

 

 

Kosten tekstschrijven

 

Tekst (her)schrijven:        € 65 per uur

 

Genoemde prijzen zijn ecxl. BTW.