Nieuws archief 2021

26-01-2021

Lekker schuin of soppig

Lekker schuin of soppig

Als je een achtergrond(kleur) in een tekstblok plaatst, kun je nu ook de vorm van het blok bepalen. Je kunt kiezen uit 10 verschillende vormen, van schuin tot golvend, van verfkwast tot zeepbellen. Zelfs als je een foto of een video als achtergrond plaatst wordt deze in de blokvorm getoond, je kunt hiermee fantastische effecten maken.

Nieuw is ook de mogelijkheid om een kleurverloop als achtergrond in te stellen of een mix van bovenstaande opties.

26-01-2021

Homepage winkel

Homepage winkel

De startpagina van de winkelmodule kun je nu helemaal naar wens inrichten. Net als dat je een gewone pagina maakt, kun je met behulp van verschillende tekstblokken de winkelpagina opbouwen. Je kunt hier ook de logo's van de merken die je verkoopt tonen, je nieuwste artikelen of je aanbiedingen plaatsen, stilstaand of bewegend.

Maar dat is nog niet alles, je kunt nu zelf de volgorde en de plaats bepalen van alle getoonde blokken in het linker menu, zoals onder andere de categorie├źn, de talenkeuze en het zoekveld.

26-01-2021

CSS

CSS

Voor de gevorderde gebruiker hebben we de mogelijkheid toegevoegd om je eigen CSS-styling toe te voegen aan je Maakum website. Je kunt dit vinden bij site layout in het tabblad CSS. Wil je meer weten over CSS? Google dan even op "CSS leren", er is online veel uitleg te vinden.

26-01-2021

Verhuizing servers

Verhuizing servers

Op donderdag 4 februari worden onze servers tussen 00:00 uur en 07:00 uur fysiek verplaatst naar een ander datacenter en zullen dus tijdelijk offline zijn. Je kunt er van uitgaan dat wij alles zullen doen om de downtijd tot een absoluut minimum te beperken. Mail die tijdens de verhuizing niet kan worden afgeleverd, zal nogmaals worden aangeboden als de server weer online is.

Wij begrijpen dat de omzetting misschien overlast met zich meebrengt, maar deze verhuizing is noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen die je van ons gewend bent.

26-01-2021

WordPress hosting

WordPress hosting

Naast ons vertrouwde Maakum systeem bieden wij ook hostingpakketten voor WordPress aan. Ruim 30% van alle websites op het internet gebruikt WordPress. Wel is WordPress iets lastiger te leren en te beheren, maar daar kun je online veel hulp artikelen over vinden. Je hoeft verder niets te installeren, wij zetten alles voor je klaar, zodat je meteen kunt beginnen. Kijk hier voor een overzicht van onze pakketten: WordPress hosting

26-01-2021

Maak je website veilig

Maak je website veilig

Zie je in je browser de melding dat je website onveilig zou zijn? Je kunt dit eenvoudig oplossen door een SSL-certificaat aan te schaffen. Deze versleutelt de verbinding tussen je website en de bezoeker.

Je kunt je SSL-certificaat eenvoudig bestellen voor slechts 19 euro per jaar via het beheergedeelte van je website bij "Bestel modules" of stuur ons even een mailtje!