Nieuws archief 2019

11-03-2019

Nieuwe portfolio module

Nieuwe portfolio module

Laat op een bijzondere wijze je werk zien met deze prachtige portfolio module. Je kunt je beeldmaateriaal indelen in verschillende categoriën, opdat je toekomstige klanten in één oogopslag je werk kunnen bewonderen. Klikt je klant op een foto dan kun je deze vergroot tonen, a la Album Pro stijl, of linken naar een andere pagina met nog meer informatie over het betreffende werk.

 

Bekijk hier een voorbeeld: https://www.maakum.nl/portfolio

 

Je kunt de module eenvoudig bestellen via "Bestel modules" in het beheergedeelte van je website. De module kost 44 euro per jaar en wordt automatisch toegevoegd aan je website.

11-03-2019

Nieuw template!

Nieuw template!

Wide compact. Gebaseerd op ons populaire Wide template, maar een stuk compacter. Gecombineerd met een restyling van het menu geeft dit template een wat zakelijkere uitstraling aan je website. Maar je kunt hem natuurlijk ook prima gebruiken voor allerlei andere, niet zakelijke, projecten.

11-03-2019

Nieuwe metselblokjes

Nieuwe metselblokjes

We hebben nieuwe blokjes toegevoegd, of eigenlijk blok-groepen, die je op een pagina in je website kunt plaatsen. Het mooie van deze nieuwe manier van blokken plaatsen is dat ze getoond worden als een soort metselwerk. Per kolom worden de blokken onder elkaar gezet, zonder rekening te houden met het blok in de kolom(en) er naast. Daarnaast hebben we ook een nieuw nieuwsblok, zie hieronder.

11-03-2019

Nieuwsblok

Nieuwsblok

Toon het laatste nieuws op elke plek in je website. Dit nieuwsblok haalt automatisch het nieuws vanuit jouw nieuwspagina op en laat het door jou ingestelde aantal nieuws-items zien. Ook te gebruiken in de nieuwe metselgroepen, je nieuwsberichten worden dan onder elkaar geplaatst.

11-03-2019

Opgefrist!

Opgefrist!

De site van Hetty Wolters, senior coach en trainer mindfulness, heeft een transformatie ondergaan. Onze vormgeefster heeft een passend ontwerp gemaakt, waarna Hetty vrijwel meteen haar goedkeuring gaf om de nieuwe website live te zetten. Allemaal binnen twee weken tijd, terwijl Hetty nog steeds zelf alle teksten kan aanpassen. Klik hieronder om het resultaat te zien.

 

www.hettywolters.nl

 

Wil je ook een opfrisbeurt voor je website? Neem even contact met ons op voor een prijsopgave.

 

11-03-2019

Server beveiliging

Server beveiliging

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons, we hebben daarom onze servers nog veiliger gemaakt tegen hackers en spammers. Wist je dat we iedere dag een paar duizend aanvallen afslaan en voorkomen dat je website of emailadres gehackt wordt? Bij zulke strenge beveligingsmaatregelen horen helaas soms ook zogenaamde "false positives", hierdoor kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld niet meer kan inloggen op je website of dat je ip-nummer tijdelijk (een uur) geblokkeerd wordt. Als dat gebeurt, neem dan zo snel mogelijk even contact met ons op, dan kunnen wij het meestal direct voor je oplossen.