Nieuws archief 2007

10-12-2007

Server onderhoud 14/15 dec.

In de nacht van vrijdag 14 december op zaterdag 15 december 2007 zal gepland 'stroomonderhoud' worden uitgevoerd in ons datacentrum.

Deze upgrade, waar een lange voorbereidingstijd aan vooraf is gegaan, bestaat uit het aansluiten van een nieuwe inpandige stroom-infrastructuur waardoor 2x16 amp. feeds per cabinet aangesloten kunnen worden en de stroom-infrastructuur voorbereid is op toekomstige uitbreidingen.

Tevens zijn er twee redundante UPS-systemen in de afgelopen maanden geplaatst welke op de nieuwe infrastructuur aangesloten zullen worden, waarmee ook deze meer dan voldoende capaciteit heeft om de toekomstige groei te kunnen ondersteunen. Tijdens dit onderhoudsvenster zullen alle servers in onze suite handmatig en correct worden afgesloten en zal het stroomonderhoud verricht worden.

Na het succesvol afronden van dit onderhoud zullen de machines 1 voor 1 opnieuw opgestart worden.

Het onderhoud staat gepland tussen 01:00 en 02:30 uur, met de voorbereidingen zal omstreeks 00.00 uur begonnen worden en rond 03.00 uur verwachten we alle servers weer operationeel te hebben.
Tussen deze tijden zal uw website dus niet bereikbaar zijn!

Excuses voor het eventuele ongemak,

Het Maakum team

03-11-2007

Startersdag

Op Zaterdag 3 november wordt de landelijke "Startersdag" georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Maakum zal op de informatie markt in de regio Arnhem aanwezig zijn met een stand. Wij zullen demonstraties geven en al uw vragen beantwoorden.

Meer informatie over de Startersdag vind u hier.