Nieuws

11-12-2018

Fijne feestdagen

23-11-2018

Blue Friday

Blue Friday

Zwart is zo 2017. Laten we zo vlak voor Sinterklaas een korting weggeven van 25%. Geldig op https://www.maakum.nl en https://www.maakumzakelijk.nl.

 

Kortingscode: bluefriday18

 

Let op, deze korting is slechts 4 dagen geldig, van vrijdag 23 t/m maandag 26 november.

23-11-2018

Nieuw AlbumPro

Nieuw AlbumPro

De AlbumPro module is geheel vernieuwd. Hij ziet er niet alleen veel strakker uit, maar je kunt nu ook veel meer instellen, zoals o.a. het tonen van thumbnails, wel of geen pijltjes en veel verschillende visuele overgangen. Bovendien kun je de foto's nu echt schermvullend en natuurlijk blijvend scherp aan je bezoekers tonen!

 

Je kunt de AlbumPro module eenvoudig bestellen bij "Bestel modules" in het beheergedeelte van je website. De module vervangt het bestaande album.

23-11-2018

Schermvullende tekstblokken

Schermvullende tekstblokken

In ieder tekstblok kun je nu aangeven of deze schermvullend moet worden, oftewel zo hoog als de browser van de bezoeker op dat moment. Zie als voorbeeld de startpagina van onze website https://www.maakum.nl

23-11-2018

In aantocht

In aantocht

 

We werken hard aan een formule

voor een nieuwe portfolio module

Voor het tonen van je mooie werk

of, al lijkt dat mij sterk

voor het laten zien van al je Pieten

zodat iedereen van de kleuren kan genieten

Kijk voor een voorproefje hier

dan doe je ons een groot plezier

 

 

We wensen iedereen alvast een fijn Sinterklaasfeest!

05-09-2018

Productenfilter webshop

Productenfilter webshop

Voor alle zakelijke winkeleigenaren goed nieuws, Shoppum Pro is uitgebreid met een productenfilter. Je klanten kunnen hierdoor makkelijker een selectie maken uit de producten in je webshop. Zo vinden ze sneller waarnaar ze op zoek zijn, wat zal bijdragen aan een positieve gebruikerservaring van je bezoekers, hetgeen zal leiden tot een hogere omzet.

05-09-2018

Synchroniseer je kalender

Synchroniseer je kalender

Je kunt nu in de boekingskalender van de plannermodule je boekingsdata automatisch laten synchroniseren met bijvoorbeeld Airbnb, Google Calendar of welke andere aanbieder dan ook. Ook hebben we aankomst- en vertrekdagen toegevoegd, dit zijn eigenlijk halve dagen en deze worden vanaf nu ook zo getoond. Dus controleer je beschikbaarheidskalender op eventuele gaten in de boekingen.

05-09-2018

De dood van Squirrelmail

De dood van Squirrelmail

Per oktober zal Squirrelmail niet langer beschikbaar zijn als webmail programma. Squirrelmail wordt al heel lang niet meer bijgewerkt door de makers en is daardoor niet meer compatibel met de nieuwste serversoftware . Mocht je een fervent liefhebber zijn van Squirrelmail dan raden we je aan om je nu alvast Horde of Roundcube eigen te maken. Je kunt je webmail bekijken op www.jedomeinnaam.nl/webmail. Als je Squirrelmail als je favoriet hebt ingesteld klik je rechtsboven op je e-mailadres om een van de andere programma's te kiezen.

05-09-2018

Webwinkel statistieken

Webwinkel statistieken

Een grafiek zegt meer dan 1000 woorden. In voorbereiding tot het uitbreiden van de winkel statistieken hebben we in het beheergedeelte van je webwinkel een handige grafiek toegevoegd. Hierin worden de bestellingen van de laatste 30 dagen getoond.